Naar boven?

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7 foto8 foto9 foto10
.

Sponsoren...

Johanzomer

Facebook

siertuinlogo

Januari 2013 de 1e vergadering:
In januari zijn we weer begonnen met de voorbereidingen voor het Bloemencorso. Het bestuur is versterkt met 2 nieuwe bestuursleden, maar helaas hebben we nog geen voorzitter gevonden. Rudolf Guichelaar wil deze taak gelukkig tijdelijk op zich nemen.

Nieuwe Dahlia knollen:
Mede door de smederijen en uw stem, konden wij nieuwe knollen kopen. Hiermee hebben we onze zwarte,rode en gele kleuren weer aan kunnen vullenElim bedankt!

Website: De Siertuinvereniging Elim heeft een nieuwe website: www.bloemencorso-elim.nl Op de nieuwe website staan veel interessante dingen zoals: nieuws, de corsogroepen, historie en nog veel meer!

Siertuinen:
Ook dit jaar worden de siertuinen bij onze leden gekeurd op indeling en netheid. Dit gebeurd in de categorieën, grote- middel- kleine en moderne tuinen. Tijdens de feestweek in Elim worden de verlichte tuinen in ons dorp ook gekeurd, hiermee maar je kans op leuke prijzen! Wilt U hier aan mee doen? Geeft U zich dan op bij Roelof de Jonge: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel: 0615871069 of bel Johanna Santing tel: 0528-352005. Aanmelden kan ook via de nieuwe website: www.bloemencorso-elim.nl

BLIKSEM ACTIE:
De  bliksemactie wordt dit jaar gehouden op dinsdag 4 juni  vanaf 18.15 uur. We komen in het dorp huis aan huis met envelopjes waar een nummer in kan zitten, met dit nummer kunt u tot 21.00 uur naar de ”OPEN DEUR” aan de Dorpsstraat 16 komen om uw prijs op te halen. De envelopjes kosten 50 eurocent per stuk, en 5 stuks voor 2 euro. De opbrengst is voor ons bloemencorso.

KINDERCORSO: Met kindercorso mogen alle kinderen meedoen! Dit kan bijvoorbeeld lopend met een kar of als  bloemenmeisje, vind je rijden leuker? Versier dan je fiets of skelter! Wij als bestuur hopen dit jaar weer op een groter kindercorso, net als vroeger. Wil je meedoen maar je weer niet hoe? Mail of bel voor tips en ideeën:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of 06-53623302. Aanmelden kan ook via www.bloemencorso-elim.nl

 Sponsoren:
Onze hoofdsponsors zijn dit jaar weerBergingsbedrijf de Jonge v.o.f en Plus Huisman.
Naast de hoofd sponsoren zijn ook dit jaar weer vele andere sponsoren die de Siertuinvereniging en het bloemencorso steunen! Alle sponsorborden zijn weer aan de Carstensdijk bij de Dahliavelden geplaatst, hier hangen ze tot 14 september, daarna gaan ze mee op de sponsorwagens tijdens de optocht van het bloemencorso.

BLOEMENCORSO 2013:
Zaterdag 14 september om 14.30 uur start het bloemencorso met het thema MUSICAL. De eerste grote wagens zijn al aangemeld, wil je ook mee doen? Meld je dan alvast aan bij Stefan:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of Klaasje:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tel: 0618674781.   Aanmelden via de nieuwe website: www.bloemencorso-elim.nl is ook mogelijk!

_________________________________________________________________________________________

De corso begint in 14.09.2019 14:00 142 dagen

Copyright © 2019 Bloemencorso Elim Alle rechten voorbehouden