Naar boven?

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7 foto8 foto9 foto10
.

Sponsoren...

Ajkreeft

Facebook

 


Oogst:
Het was een koude start voor de Dahlia’s ,maar toch kunnen we terug kijken op een goed dahlia seizoen . We hebben veel bloemen kunnen leveren aan andere corso’s en  voor ons eigen corso waren de bloemen ook goed .Dit jaar heeft de vereniging  meer bloemen verkocht dan gekocht

siertuin logo

  dus een positief bericht.

VRIJWILLIGERS GEZOCHT:Door ziekte en andere omstandigheden zijn er enkele vrijwilligers  mee gestopt en daarom zijn wij OP ZOEK naar nieuwe vrijwilligers. Het gaat vooral om: scheuren van dahliaknollen ,poten van dahlia’s ,schoffelen van het onkruid  , het plukken van de bloemen voor ons eigen  en andere corso’s en  het rooien van de dahliaknollen. Heeft U een dagdeel vrij en zin om ons te helpen meld je dan aan bij Klaasje  Guichelaar352053 of op onze site www.bloemencorso-elim.nl

Kindercorso: Doordat de beide scholen hebben samengewerkt met de ouders hebben dit jaar veel kinderen meegedaan. We hopen dat iedereen het naar zijn zin heeft gehad en dat iedereen de aankomende jaren weer meedoet. Ook als bestuur blijven we ons daarvoor inzetten omdat dit onze toekomst is! De winnaar van het kindercorso was Joey Okken met Cars

Corso: Ook het corso met het thema Musical voor de grote wagens was een groot succes. Er waren weer 11 wagens  waarvan de jurypunten erg dicht bij elkaar lagen .De winnaar van de grote wagens was de Flower Power.

Publieksprijs:  Voor de grote wagens was de Publieksprijs ook voor de Flower Power met Mary Poppins. Dit  jaar was er voor de kinderen ook een publieksprijs .Deze is gewonnen door Ylse, Cecile, en Bjorn Tibben met Nemo .

Vissen:Dit jaar werd er tijdens het corso gevist naar euro’s met 2 bakfietsen en dames met een visnet.Dit heeft een mooi bedrag opgebracht dus alle gulle gevers bedankt.

Tuinverlichting/ Keuring:De uitslag van de verlichte tuinen:  de 1e prijs gr. tuin C. Benjamins. m.grote tuin 1e prijs N. van Zwol en de 1e prijs kl. tuin E. Slot. De uitslag van de  tuinkeuring wordt bekent gemaakt op de jaarvergadering.

Wagenbouwers Vergadering:23 oktober was de vergadering in de Open deur. Hier werd terug gekeken op een mooi corso  met wat  op en aanmerkingen . Voor volgend jaar is besloten dat het thema vrije keus is voor iedereen!

Jaarvergadering:Vrijdag 15 november is de jaarlijkse ledenvergadering van de siertuinvereniging , in de OPEN DEUR om 20.00 uur .

Verlichte Winter Tuinen:Ook dit jaar kunnen de tuinen weer verlicht worden. Deze worden  door de siertuinvereniging gekeurd.    

Wij als bestuur van de siertuinvereniging willen alle vrijwilligers,sponsoren, wagen bouwers ,ouders en de  scholen  BEDANKEN voor hun geweldige inzet  voor het Bloemencorso .

Het Bestuur van de Siertuinvereniging wenst iedereen een Fleurig 2014

_________________________________________________________________________________________

De corso begint in 14.09.2019 14:00 142 dagen

Copyright © 2019 Bloemencorso Elim Alle rechten voorbehouden