Naar boven?

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7 foto8 foto9 foto10
.

Sponsoren...

Hoa  Lan Loempia Bakker.

Facebook

siertuinlogo

Mei 2011 

Het nieuwe seizoen is weer begonnen voor de Siertuinvereniging . Het land is bemest, dus we gaan weer van start.  In maart is er een korte vergadering geweest voor de vaste vrijwilligers, voor de vele werkzaamheden voor de S.V. zoals; knollen scheuren,   en de knollen poten met de machine, en het schoffelen van onkruid, en bloemen koppen. En dan hopen dat we in juli/ aug./ sept. weer veel bloemen kunnen plukken  voor eigen corso en voor andere bloemencorso’s om zo onze kas een beetje aan te vullen zodat we in sept. weer geld hebben  voor dahlia’s te kopen voor ons eigen corso, want zoals u weet worden de wagens groter en voller dus zijn we meer dahlia’s nodig.

 

Dit jaar zijn we voor t’eerst aangesloten bij de landelijke dahlia commissie. Dit houd in dat we de dahlia verkoop in eigen handen houden, en dat het niet meer via st. Jansklooster gaat zoals we gewend waren. Dus heeft het bestuur zelf contacten gelegd met andere dahlia corso ver. om de dahlia’s te leveren en voor ons eigen corso te kopen.

 

Tuinkeuringen

 

Alle tuinen van de leden van de siertuinver worden 2x per jaar gekeurd, 1x in het voorjaar en 1x in het najaar. De punten die gegeven worden door de keurmeesters worden bij elkaar op geteld,zodat de mensen met de mooiste tuin een prijs kunnen winnen. Deze prijzen worden tijdens de jaarvergadering van de siertuinvereniging uitgereikt. Wil je de tuin ook gekeurd  en ben je nog  geen lid van de siertuinvereniging  meld je dan aan bij Eppe Schonewille tel. 351855 om lid te worden. MAAR ben je wel lid en vind je het niet nodig dat de tuin gekeurd wordt , meld je dan af bij Klaasje Guichelaar tel. 352053.

 

Bliksemaktie  op dinsdag 7 Juni                                                                                                      

 

Buiten deze werkzaam heden is het bestuur ook alweer bezig met voorbereidingen; voor de jaarlijkse bliksem actie op dinsdag 7 juni dan gaan we weer huis aan huis met de envelopjes verkoop. En natuurlijk zijn er weer mooie prijzen te winnen , die  je gelijk kunt afhalen in de “Open Deur” van 18.30 uur tot 21.00 uur .We hopen dat het weer een groot succes mag  worden . net als voorgaande jaren .

 

Dahlia corso

 

Ook de voorbereidingen van onze eigen CORSO zijn alweer in volle gang. Dit jaar is het thema “RECLAME”en dit zal zijn opZ ATERDAG 10 SEPTEMBER. De eerste wagens zijn alweer aangemeld, maar wilt u ook mee doen? Meld je dan aan bij Klaas Veldhuis Tel. 0528-352460 . Zoals voor grote of kleine wagens, of het versieren van je fiets, skelter, bolderwagen,boot of als bloemenmeisje .  Alles is mogelijk en iedereen is welkom om mee te doen. Dat we er samen weer een FANTAstisch  Dahliacorso van mogen maken dit jaar.

 

Tuinverlichting.

 

Ben je lid van de siertuinvereniging dan kun je ook in de feestweek meedoen met de verlichte tuinen , maar hier voor moet je je wel aanmelden bij de siertuinvereniging . Bij Ina Engels tel. 352537 of Johanna Santing tel. 352005. De tuinen dienen vanaf dinsdag 6 sept. verlicht te zijn.

 

Website

De siertuinvereniging krijgt ook een eigen website:www.siertuinverenigingelim.nl

_________________________________________________________________________________________

 

De corso begint in 14.09.2019 14:00 116 dagen

Copyright © 2019 Bloemencorso Elim Alle rechten voorbehouden