Naar boven?

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7 foto8 foto9 foto10
.

Sponsoren...

Xyz

Facebook

 

Oogstseizoen: Zoals iedereen al weet wasiertuinlogos het weer een seizoen met ups en downs eerst zat er de groei goed in dat kon ook niet anders met de juiste mest en nieuwe dahliaknollen, toen een periode van droogte, de dahlia’s deden het nog goed . Eén incident waar het bestuur niet blij mee was dat er kinderen waren die dachten een speel plaats te maken in de dahlia’s achter de Richter, maar dit was snel duidelijk dat dit niet de bedoeling was, zodat de dahlia’s velden weer met rust werden gelaten. Maar toen kwam de natte periode, hier door zijn er na nu blijkt aan de Carstensdijk 2\3 van de knollen verrot.

 

Dahlia’s verkoop en inkoop: Al moesten we soms in de regen plukken, we konden toch nog aan de vraag voldoen voor andere corso’s. Er is aan diverse verenigingen geleverd die zelf hun bloemen van Elim haalden, dit bracht wel meer werk met zich mee dan verwacht, maar ondanks dat is het de Siertuinvereniging toch weer gelukt. Zo hebben wij ook voor ons corso de dahlia’s uit andere plaatsen moeten halen, maar naar alles op een rijtje gezet te hebben blijkt nu dat we net zoveel hebben geleverd dan aangekocht, dus een goed resultaat.

 

Corso:Wij kunnen ook dit jaar weer terug kijken op een mooie corso met het thema “Reclame” dat door de wagenbouwers goed werd weergegeven. De prijs uitreiking werd dit jaar verricht door de Burgermeester de heer Loohuis. 

 

Alle wagenbouwers Hartelijk Bedankt voor jullie inzet, we hopen ook volgend jaar weer op een grote corso, wel zouden we wat meer deelname van de kinderen zien.

 

Opbrengst vrijgift tijdens corso:  De mannen met kruiwagens en de dames met de klompen met  “gooi ’t hier mor in “ hebben dit jaar het mooie bedrag op gehaald van € 1871.00, waar we een ieder hartelijk voor willen bedanken.

 

Tuinverlichting:Ook dit jaar zijn de verlichte tuinen gekeurd tijdens de feestweek. We zijn als Siertuinvereniging trots op zoveel verlichte tuinen het is s’avonds een plaatje.

 

Tuinkeuring:  Zoals ieder jaar worden ook de tuinen van de leden gekeurd, dit gebeurt in het voor en het najaar april/mei en september/ oktober. De tuinen worden verdeeld in klein, middel, grote, en moderne tuinen. Leden die hier niet aan willen deelnemen, dit graag melden bij het bestuur.

 

Lichtjesparade in Elim:  De Siertuinvereniging doet een oproep aan de bewoners om hun tuinen te gaan verlichten in december. Deze worden dan door een onafhankelijke jury gekeurd op 19 december. En ook hiervoor zijn leuke prijzen beschikbaar, 1e prijs is een rondvlucht boven Elim. Je moet je hiervoor wel aanmelden voor 16 december. Dit kan bij Johanna 352005 of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. info zie www.siertuinverenigingelim.nl

 

Jaarvergadering 2011:Deze wordt gehouden op Vrijdag 18 november in de Open Deur om 20.00 uur, alle leden zijn van harte welkom, tijdens deze verg. worden de prijzen bekend gemaakt van de tuinkeuring. Dus wie hier de winnaar van is, is nog een vraag? Bent u nieuwsgierig en bent u lid kom dat 18 november we maken er weer een gezellige avond van. Voor meer info zie; www.siertuinverenigingelim.nl

_________________________________________________________________________________________

De corso begint in 14.09.2019 14:00 116 dagen

Copyright © 2019 Bloemencorso Elim Alle rechten voorbehouden