Naar boven?

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7 foto8 foto9 foto10
.

Sponsoren...

Ellerie

Facebook

siertuinlogo

Allereerst wensen wij als Siertuinvereniging iedereen een goed 2012 toe en hopen ook dit jaar weer op een mooi corso en een goede samenwerking tussen alle vrijwilligers, sponsoren en de verenigingen in het dorp Elim. 

Er is inmiddels een nieuw bestuur gevormd en deze is aangevuld met een bloemencommissie en vrijwilligersgroep. (zie Bestuur op de website)

Helaas is onze actie wat betreft de oproep aan de inwoners om van de tuin een verlichte kersttuin te maken, niet gelukt. Er was te weinig deelname maar misschien dat we rond Kerst 2012 opnieuw een poging wagen.

Wel heeft de Siertuinvereniging financieel al een heel goede start mogen maken. Want met dank aan Henk Klaver, werd de vereniging 100 euro rijker tijdens de Nieuwjaarsborrel.

Wat brengt 2012 zoal voor de Siertuinvereniging?

We zijn in onderhandeling met een bedrijf die drainage zal gaan aanbrengen op de dahliavelden aan de Carstensdijk. Dit bleek na de regenval van 2011 zeer noodzakelijk en het lijkt ons een mooie invulling voor de Smederijen.

De opgeslagen knollen blijken na inspectie nog redelijk te zijn. De vrijwilligers zullen t.z.t. wederom de, bij Bakker opgeslagen knollen doorspitten. Ook zijn er al nieuwe knollen, in diverse kleuren besteld en aangekocht. In april zal het land weer worden bewerkt en eind april zullen de knollen weer worden gepoot.

Uiteraard zal onze vereniging, de bewoners van Elim weer verrassen met een bliksemactie.

Ook zullen de tuinen wederom worden gekeurd op hun schoonheid en bloei. Wel doen we een verzoek aan onze leden dat wanneer de tuin, achter de woning gekeurd moet worden, dit ons te laten weten. En wil men de tuin NIET laten keuren, laat ons dit dan ook even weten.

 

Corso 2012, dit jaar zonder een vast thema, het is voor ieder een ”vrije keus” en we gaan ervan uit dat dit voor de deelnemer(ster) of corsogroep geen probleem zal zijn om er opnieuw iets moois van te maken. We hopen vooral dat ouders met kinderen op deze manier iets makkelijker tot een ontwerp komen en zodoende hun kinderen te laten genieten aan deelname van het corso. Een skelter, bolderkar of fiets is toch zo beplakt met dahlia’s ….?

 

We zien jullie allen graag op zaterdag 8 september 2012.

 

Hartelijke groet,

het Bestuur van de Siertuinvereniging te Elim

_________________________________________________________________________________________

De corso begint in 14.09.2019 14:00 116 dagen

Copyright © 2019 Bloemencorso Elim Alle rechten voorbehouden