Naar boven?

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7 foto8 foto9 foto10
.

Sponsoren...

Haircreations

Facebook

siertuinlogo

TUINVERLICHTING

Ook dit jaar waren er weer meer tuinen verlicht in de feest week, waar weals siertuinvereniging erg blij mee zijn want door de inzet voor bloemencorso ,werden de tuinen minder verlicht,maar een dorp met een siertuinvereniging,  horen  ook mooie tuinen bij ,die gezien mogen worden in de feestweek.

 BLOEMENCORSO

Ook dit jaar kunnen we weer terug kijken op een mooi bloemencorso met “Vrije Keus” voor de  bouwen ,met 1 kleine wagen en 2 kinderen met een versierde fiets dat voor een aantal jaren heen gewoon was, is nu weer nieuw, we hopen dat ook volgend jaar weer meer kinderen mee doen want jong geleerd is oud gedaan toch ,dat ook te zien is bij de 11 grote wagens waar ook 3 jeugd groepen aan mee doen zo hopen we ons bloemencorso nog lang in ons dorp te kunnen vieren. De prijs uitreiking werd dit jaar verricht door Dr.Brouwer en zijn vrouw. De 1e prijs en de publieksprijs was dit jaar voor de Corsogroep  Nog ’n keer .

 

BEDANKT

Wij willen alle wagenbouwers ,vrijwilligers en sponsors dan ook weer hartelijk bedanken voor hun steun en inzet want zonder jullie is er geen bloemencorso. We hopen dat ook volgend jaar we  weer op jullie mogen rekenen.

 

Opbrengst vrije gift tijdens corso

De man met de bakfiets en de dames met de klompen hebben dit jaar weer een mooi bedrag opgehaald, daar voor onze Hartelijke Dank .

 

TUINKEURING

Ook dit jaar zijn de tuinen van de leden van de siertuinvereniging, in het voorjaar en najaar weer gekeurd en punten gegeven ,wie de meeste punten heeft wordt bekent gemaakt op de jaarvergadering op vrijdag 30 november in de “OPEN DEUR”.

 

VERLICHT JE WINTERTUIN

We gaat ook dit jaar weer proberen om zoveel mogelijk tuinen te verlichten in Elim, doet U ook mee er zijn leuke prijzen mee te winnen . Wilt U mee doen meld je dan aan bij Johanna Santing 352005 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dit kan tot de laatste dag voor de keuring, de keuring is op dinsdag 18 december.

 

JAARVERGADERING 2012

Deze wordt gehouden op VRIJDAG 30 NOVEMBER om 20.00uur in de “OPEN DEUR”  alle leden zijn van harte welkom , tijdens deze vergadering worden ook de prijzen bekent gemaakt van de tuinkeuringen 2012, wie de winnaar is??????? In  de pauze is er een verloting met leuke prijzen , en naar de pauze ook weer een spel ? Zo hopen we weer op een gezellige jaarvergadering van de siertuinvereniging. De koffie staat klaar om 19.45 uur dus tot ziens. 

_________________________________________________________________________________________

De corso begint in 14.09.2019 14:00 116 dagen

Copyright © 2019 Bloemencorso Elim Alle rechten voorbehouden