Naar boven?

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7 foto8 foto9 foto10
.

Sponsoren...

Hawe

Facebook

siertuinlogo

TUINVERLICHTING

Ook dit jaar waren er weer meer tuinen verlicht in de feest week, waar weals siertuinvereniging erg blij mee zijn want door de inzet voor bloemencorso ,werden de tuinen minder verlicht,maar een dorp met een siertuinvereniging,  horen  ook mooie tuinen bij ,die gezien mogen worden in de feestweek.

 BLOEMENCORSO

Ook dit jaar kunnen we weer terug kijken op een mooi bloemencorso met “Vrije Keus” voor de  bouwen ,met 1 kleine wagen en 2 kinderen met een versierde fiets dat voor een aantal jaren heen gewoon was, is nu weer nieuw, we hopen dat ook volgend jaar weer meer kinderen mee doen want jong geleerd is oud gedaan toch ,dat ook te zien is bij de 11 grote wagens waar ook 3 jeugd groepen aan mee doen zo hopen we ons bloemencorso nog lang in ons dorp te kunnen vieren. De prijs uitreiking werd dit jaar verricht door Dr.Brouwer en zijn vrouw. De 1e prijs en de publieksprijs was dit jaar voor de Corsogroep  Nog ’n keer .

 

BEDANKT

Wij willen alle wagenbouwers ,vrijwilligers en sponsors dan ook weer hartelijk bedanken voor hun steun en inzet want zonder jullie is er geen bloemencorso. We hopen dat ook volgend jaar we  weer op jullie mogen rekenen.

 

Opbrengst vrije gift tijdens corso

De man met de bakfiets en de dames met de klompen hebben dit jaar weer een mooi bedrag opgehaald, daar voor onze Hartelijke Dank .

 

TUINKEURING

Ook dit jaar zijn de tuinen van de leden van de siertuinvereniging, in het voorjaar en najaar weer gekeurd en punten gegeven ,wie de meeste punten heeft wordt bekent gemaakt op de jaarvergadering op vrijdag 30 november in de “OPEN DEUR”.

 

VERLICHT JE WINTERTUIN

We gaat ook dit jaar weer proberen om zoveel mogelijk tuinen te verlichten in Elim, doet U ook mee er zijn leuke prijzen mee te winnen . Wilt U mee doen meld je dan aan bij Johanna Santing 352005 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dit kan tot de laatste dag voor de keuring, de keuring is op dinsdag 18 december.

 

JAARVERGADERING 2012

Deze wordt gehouden op VRIJDAG 30 NOVEMBER om 20.00uur in de “OPEN DEUR”  alle leden zijn van harte welkom , tijdens deze vergadering worden ook de prijzen bekent gemaakt van de tuinkeuringen 2012, wie de winnaar is??????? In  de pauze is er een verloting met leuke prijzen , en naar de pauze ook weer een spel ? Zo hopen we weer op een gezellige jaarvergadering van de siertuinvereniging. De koffie staat klaar om 19.45 uur dus tot ziens. 

_________________________________________________________________________________________

siertuinlogo

Allereerst wensen wij als Siertuinvereniging iedereen een goed 2012 toe en hopen ook dit jaar weer op een mooi corso en een goede samenwerking tussen alle vrijwilligers, sponsoren en de verenigingen in het dorp Elim. 

Er is inmiddels een nieuw bestuur gevormd en deze is aangevuld met een bloemencommissie en vrijwilligersgroep. (zie Bestuur op de website)

Helaas is onze actie wat betreft de oproep aan de inwoners om van de tuin een verlichte kersttuin te maken, niet gelukt. Er was te weinig deelname maar misschien dat we rond Kerst 2012 opnieuw een poging wagen.

Wel heeft de Siertuinvereniging financieel al een heel goede start mogen maken. Want met dank aan Henk Klaver, werd de vereniging 100 euro rijker tijdens de Nieuwjaarsborrel.

Wat brengt 2012 zoal voor de Siertuinvereniging?

We zijn in onderhandeling met een bedrijf die drainage zal gaan aanbrengen op de dahliavelden aan de Carstensdijk. Dit bleek na de regenval van 2011 zeer noodzakelijk en het lijkt ons een mooie invulling voor de Smederijen.

De opgeslagen knollen blijken na inspectie nog redelijk te zijn. De vrijwilligers zullen t.z.t. wederom de, bij Bakker opgeslagen knollen doorspitten. Ook zijn er al nieuwe knollen, in diverse kleuren besteld en aangekocht. In april zal het land weer worden bewerkt en eind april zullen de knollen weer worden gepoot.

Uiteraard zal onze vereniging, de bewoners van Elim weer verrassen met een bliksemactie.

Ook zullen de tuinen wederom worden gekeurd op hun schoonheid en bloei. Wel doen we een verzoek aan onze leden dat wanneer de tuin, achter de woning gekeurd moet worden, dit ons te laten weten. En wil men de tuin NIET laten keuren, laat ons dit dan ook even weten.

 

Corso 2012, dit jaar zonder een vast thema, het is voor ieder een ”vrije keus” en we gaan ervan uit dat dit voor de deelnemer(ster) of corsogroep geen probleem zal zijn om er opnieuw iets moois van te maken. We hopen vooral dat ouders met kinderen op deze manier iets makkelijker tot een ontwerp komen en zodoende hun kinderen te laten genieten aan deelname van het corso. Een skelter, bolderkar of fiets is toch zo beplakt met dahlia’s ….?

 

We zien jullie allen graag op zaterdag 8 september 2012.

 

Hartelijke groet,

het Bestuur van de Siertuinvereniging te Elim

_________________________________________________________________________________________

De corso begint in 08.09.2018 14:00 dagen

Copyright © 2018 Bloemencorso Elim Alle rechten voorbehouden